Ultiem loopcomfort!

De schoenen van Footnores staan ook bekend om de variatie in vijf verschillende wijdtematen. Met de keus voor fijne, soepele leersoorten en goed passende leesten wordt loopcomfort gegarandeerd. Het vormgeven van de leest gebeurt met de hand in Waalwijk. Iedere leest wordt zorgvuldig gemodelleerd zodat de perfecte pasvorm gewaarborgd wordt.

Ultiem loopcomfort! logo

Schoenen van Footnotes


Of u nu een brede of een smalle voet heeft,  bij het merk Footnotes vindt u altijd een passende damesschoen. De schoenen van Footnotes zijn in 5 verschillende wijdtematen verkrijgbaar van maat 36 tot en met 44. Ook in halve maten. Elke leest van Footnotes wordt gemodelleerd met de hand, om de goede pasvorm te waarborgen. Doordat dit proces geheel in eigen hand wordt gehouden, kunnen zij snel inspelen op veranderingen en innovaties op de markt

Schoenen met uitneembaar voetbed

Bijna alle schoenen van Footnotes zijn voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor het gemakkelijk te vervangen is door een persoonlijk aangemeten voetbed of (steun)zool. De uitneembare voetbedden zijn van lichtgewicht en slijtvast EVA-rubber dat zorgt voor een goede demping bij de landing van de voet en een comfortabel gevoel. De voetbedden van Footnotes zijn zo ontwikkeld dat de vorm en soepelheid behouden blijven, ook bij intensief gebruik. 

De stijl van Footnotes


Het merk Footnotes ontwerpt comfortabele damesschoenen voor vrouwen van alle leeftijden met een herkenbare stijl. De collecties worden in de eigen studio van Footnotes in Waalwijk ontworpen. Dit Nederlandse schoenemerk maakt comfortschoenen in leuke, vlotte en modieuze modellen. Er wordt veel aandacht besteed aan optimaal comfort in combinatie met het hedendaagse modebeeld. Het team van Footnotes bewaakt gezamelijk de intentitet van het prachtige merk. 

Footnotes -- MONA

Footnotes -- MONA

Footnotes - FEMKE

Footnotes - FEMKE

Footnotes - FRANKA

Footnotes - FRANKA

Footnotes - MARA

Footnotes - MARA

Footnotes - DAISY

Footnotes - DAISY