Loopt als gegoten!


GIJS schoenen lopen als gegoten dankzij de onvolprezen kwaliteit en pasvorm. Ruim 100 jaar vakmanschap leest u af aan de perfecte afwerking, voelen aan het zorgvuldig gekozen leer en beleven… met lopen.

Loopt als gegoten! logo

De historie

Gijs van Drunen legde in 1913 de grondslag van het familiebedrijf. Gijs maakte destijds alleen herenschoenen geheel met de hand gemaakt.  In 1913 ontving hij een gouden medaille op een tentoonstelling voor handwerk te Baardwijk. Gijs en al zijn nazaten hebben één eigenschap gemeen en dat is passie voor de optimale pasvorm van schoenen. In de loop der jaren ontstond het idee om schoenen in meerdere wijdtematen te gaan maken. En ook het idee van de verwisselbare voetbedden werd geboren. 

Gijs Schoenen

Al 100 jaar wordt het vakmanschap van GIJS schoen vader op zoon doorgegeven. De ontwerpen en maakwijzes van de schoenen zijn door de latere generaties van Drunen verder geperfectioneerd. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kun je zien aan de perfecte afwerking, Voelen aan het zorgvuldig gekozen leer. En beleven… met lopen.

Pasvorm van GIJS

GIJS gaat verder waar anderen stilstaan. Door het unieke concept van meerdere breedtematen is GIJS er voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Het verwisselbaar anatomische gevormd voetbed maakt dat GIJS optimaal is aan te passen aan de eisen van jouw voeten. GIJS stelt geen linker- of rechter voet teleur. Jij wilt toch lopen als gegoten! GIJS schoenen zijn beschikbaar in UK sizes 6 t/m 13 en French sizes 39 t/m 48.