STIJLVOL & ELEGANT


Hassia schoenen zijn luxe, stijvol en elegant met een exclusief draagcomfort. De schoen van Hassia zijn uitgevoerd in de meest luxe, zachte leersoorten en fijne details. Volledig leer gevoerd, diverse wijdte maten en uitneembaar voetbed.

STIJLVOL & ELEGANT  logo

Hassia schoenen

Het Duitse merk Hassia vervaardigt modieuze, comfortabele schoenen met een uitstekende pasvorm. De Hassia schoenen worden gemaakt van prachtige leersoorten voorzien van een kalfsleren voering. Hassia werd meer dan honderd jaar geleden, in 1901, opgericht door Offenbacher. Tientallen jaren was dit traditionele merk een toonaangevende fabrikant van damesmode. In 1998 keerde het terug on der de vlag van Fashion Group Lorenz AG

Hassia comfort

Kenmerkend voor de Hassia comfort schoenen is het extra steuntje onder de voorvoet. Hassia schoenen beschikken over een uitneembaar voetbed, wat het gebruik van aangepaste zooltjes toelaat. De modellen van Hassia zijn in verschillende wijdtematen en in halve maten verkrijbaar. De schoenen van Hassia zijn met prachtig kalfsleer gevoerd. Ook het voetbed is uitgevoerd in kalfsleer, welke een optimale opname en afvoer van vocht biedt.

Hassia design

De schoenen van Hassia hebben een chique en luxe uitstraling. Dit komt door de slanke en elegante modellen, het gebruik van de meest luxe materialen, fijne afwerking en de subtiele details. Het merk Hassia werkt in haar collecties ook veel met Swarovski invloeden.
Of u nu kiest voor een mooie pump van dit prachtige merk of voor een vlotte sneaker, u ziet er altijd stijlvol uit.

Hassia Pisa

Hassia Pisa

Hassia Pisa

Hassia Pisa

Hassia Pisa

Hassia Pisa

Hassia Barcelona

Hassia Barcelona

Hassia  Bordeaux

Hassia Bordeaux