Wij helpen u bij het kiezen van de juiste schoenen

In de Podo Linéa winkels bieden wij u een groot assortiment kwaliteitsschoenen van de beste merken. Ook ontwerpers beseffen tegenwoordig dat mode draagbaar moet zijn.
Mooi en modieus zijn tegenwoordig gemakkelijk aan elkaar te koppelen weten uit ervaring.

Naast de gebruikelijke maten bieden de aangesloten winkeliers een ruim assortiment modellen met diverse lengte- en wijdtematen.  
De wijdte zegt iets over de verhouding tussen de lengte en breedte van de voet. In de meeste winkels vindt u schoenen met wijdtemaat G. Dat is de gemiddelde breedte voor een schoen.
Bij de Podo Linéa kwaliteitswinkels gaat men verder. Van wijdte D tot en met M; dat past altijd!

Waldlaufer K-Bailey

Waldlaufer K-Bailey

Verhulst Kim

Verhulst Kim

Waldlaufer Havida

Waldlaufer Havida

Hassia Genova

Hassia Genova

Piedi Nudi

Piedi Nudi

Xsensible Grenoble

Xsensible Grenoble

Verhulst Kim

Verhulst Kim

Footnotes 7002-3024

Footnotes 7002-3024

Hartjes Phil

Hartjes Phil

Durea 9755-0005

Durea 9755-0005

Mephisto Phil

Mephisto Phil

 Solidus Kai

Solidus Kai

GRATIS DESKUNDIG EN EERLIJK ADVIES OP MAAT

De juiste lengte, breedte en hoogte. Ruimte voor een aangepast voetbed en voldoende stevig voor dagelijks gebruik? Er komt meer bij kijken om uw voeten tevreden te stellen dan vaak wordt gedacht! Bij ons kun je terecht voor een deskundig en eerlijk advies op maat, zodat jij altijd lekker kunt lopen!

- Ruim assortiment en diverse breedtematen
- Aandacht & toegewijde service
- Wij meten de juiste lengte én breedte
- Veel schoenen met uitneembaar voetbed 

Verminder loopklachten door te kiezen voor goede, passende schoenen!

Er zijn veel verschillende typen voeten.  Ieder paar voeten is uniek wat het soms lastiger maakt om het  juiste paar schoenen te vinden.  Een brede of juist erg smalle voet, een hoge wreef of holle voet . Het komt vaker voor dan we denken en niet alle schoenmerken houden voldoende rekening met deze veel voorkomende afwijkingen van het zogenoemde ‘gemiddelde’. Wij menen dat schoenen zich moeten aanpassen aan de voet en niet andersom. Geen compromissen!

Verminder loopklachten door te kiezen voor goede, passende schoenen!
Altijd een perfecte pasvorm!

Altijd een perfecte pasvorm!

Om vele redenen lopen veel mensen op schoenen die niet goed passen. Hierdoor ontstaan vaak na enige tijd pijn klachten aan de voeten, benen en rug. Uw voeten dragen het gewicht van uw lichaam en zetten gemiddeld 8000 stappen per dag. Zo loopt u gemiddel 4 keer de wereld rond. Dat vraagt om schoenen die lekker zitten, schoenen die u stap voor stap de perfecte ondersteuning bieden. Zulke schoenen vindt u bij Podo Linéa. 

Amber (37):

Het was wel even slikken toen er maat 39,5 werd opgemeten door de verkoopmedewerker.
Ik draag namelijk al jaren maatje 38. Mijn voet blijkt door de jaren heen iets te zijn doorgezakt. Op mijn werk sta ik de hele dag en dus zijn goede schoenen een must om problemen te voorkomen.  Nu ik schoenen heb die wel goed passen, heb ik veel minder last van mijn rug. En, je ziet er helemaal niets van het maatverschil!

Lisa (52):

Voor mij zijn schoenen niet alleen een praktisch goed. Ik hou van schoenen, vooral mooie schoenen. Maar ik hou ook van mijn voeten en ik kan helaas niet alle schoenen aan. Voor extra steun draag ik intussen goed aangemeten steunzolen. Ik dacht altijd dat comfort schoenen suf en lomp waren, maar dat is helemaal niet meer zo! Ieder seizoen lijken de schoenen verkrijgbaar via de Podo Linéa winkels steeds hipper te worden. Nu heb ik een paar runners waar mijn eigen steunzolen in kunnen. Bij mijn Podo Linéa winkel slaag ik altijd!

Gerard (57):

Geen glad verkopersgesprek, maar gerichte vragen. Omdat ik niet exact wist wat ik wilde, stelde de verkoopster mij goede vragen waardoor duidelijk werd wat ik mooi en niet mooi vind en ook wat goed zou zijn voor de wijze waarop ik schoenen gebruik. Na het meten van mijn voeten stonden er niet veel later maar liefst 7 paar schoenen voor mijn neus. Allemaal geschikt voor mijn voet en vooral ook schoenen

Aanmelden voor Podo Linéa Nieuwsbrief

* indicates required



box

WINKELVINDER

Typ hieronder uw postcode of woonplaats om een winkel in de buurt te vinden