Optimale schokdemping

Mephisto schoenen worden gekenmerkt door een ongeëvenaard loopcomfort en de hoogste kwaliteit. Loop aangenaam zacht en onlast uw spieren rug en gewrichten. De Soft- Air tussenzool van Mephisto zorgt voor een optimale schokdemping. 

Optimale schokdemping logo

Mephisto schoenenMephisto ontwerpt schoenen voor dames -en heren. De schoenen van Mephisto zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle schoenen worden gemaakt van de mooiste leersoorten. Dit zorgt ervoor dat de schoenen stevig, duurzaam en goed ademend zijn. De mephisto schoenen passen zich perfect aan de voet aan en hebben vrijwel geen inlooptijd nodig. De flexibele latex hiel pad in de schoenen beschermen de achillespees en hiel. Zo voorkomt u wrijving en irritatie.

Pasvorm van Mephisto

De schoenen van Mephisto hebben een ultieme schokdemping dankzij de soft- air tussenzool. Dit is een enorme ontlasting voor uw rug en gewrichten. De anatomische voetbedden ondersteunen de natuurlijke afwikkeling van uw voeten. Bijna alle modellen van Mephisto zijn voorzien van een uitneembaar voetbed en kunnen vervangen worden door uw eigen steunzolen of inlegzolen. In de collectie dames -en herenschoenen is een groot aanbod in diverse wijdtematen en halve lengtematen voor een optimale pasvorm garantie.

 

Mephisto Soft- Air technologie

Moeiteloos loopplezier, maximaal comfort, de beste kwaliteit en een perfecte pasvorm.Met de  soft-air technologie garandeert Mephisto maximaal comfort dankzij de soft-air tussenzool.  De Soft- Air technologie dempt schokken tijdens het lopen, waardoor waardoor gewrichten, tussenwervelschijven en wervelkolom beschermt zijn en minder belast worden.  Deze tussenzool is flexibel, duurzaam-elastisch en extreem zacht. 

Mephisto Lorens

Mephisto Lorens

Mephisto Rezia

Mephisto Rezia

Mephisto Toscana

Mephisto Toscana

Mephisto Charles

Mephisto Charles

Mephisto Fursey

Mephisto Fursey

Mephisto Amelio

Mephisto Amelio

Mephisto Bradley

Mephisto Bradley

Mephisto Heliot

Mephisto Heliot