Durea

Door Kim - 16 februari 2024
Bij Durea besteden ze niet alleen aandacht aan de lengte van je voeten, maar ook aan de breedte. Of je nu een smalle, gemiddelde,brede of extra brede voet hebt, Durea biedt een schoen die perfect bij jou past! Omdat elke voet uniek is, ontwikkelen ze voor verschillende lengtes, breedtes, pasvormen en modellen een eigen leest. Alle schoenen van Durea zijn voorzien van een volledig verwisselbaar voetbed, zodat de schoen altijd perfect aansluit op de contouren van jouw voet. De zool van de meeste schoenen is uitgerust met Durea GO technologie die een natuurlijke houding stimuleert en zorgt voor een stabiel looppatroon. Zo wordt de druk gelijk over de gehele voet verdeeld en kost staan en bewegen minder energie. 

Sneaker Collectie

De nieuwe collectie sneakers van Durea is kleurrijk, volgens de laatste trends en enorm comfortabel. De sneakers hebben een uitneembare inlegzool, extra teenruimte in zowel de lengte als de breedte en een goed hielslot. Daarnaast zijn de zolen dempend, flexibel en stabiel. De meeste sneakers hebben een Dry-Maxx voering, deze voering heeft een ademende en vochtafvoerende werking. Kortom, deze sneakers moet je hebben! Bekijk hier de collectie sneakers van Durea.

Sandalen Collectie

Bij warm weer zijn sandalen altijd een goed idee! De sandalen van Durea zijn door de dempende en flexibele zool uiterst comfortabel, zelfs de sandalen met hogere sleehak. Ook de sandalen hebben allemaal een uitneembaar voetbed waardoor je je eigen zooltje erin kunt doen voor een optimale pasvorm. Benieuwd geworden? Bekijk de collectie sandalen van Durea hier

Durea is voor iedereen

De collectie van Durea is gemaakt voor elke vrouw! Comfort staat absoluut voorop maar ze ontwerpen ook schoenen volgens de laatste trends. 
Benieuwd geworden naar de collectie van Durea op Podolinea.nl? Bekijk de collectie hier.