Footnotes

Door Kim - 19 januari 2024 - Merken
De nieuwe collectie van Footnotes voor dit voorjaar en zomer bestaat uit sneakers, loafers en laarsjes. Allemaal volgens de laatste trends en in toffe kleuren gemaakt van de beste materiaal. Het designteam van Footnotes staat bekend om hun verfijnde keuzes op het gebied van lijnen en materialen. Het zijn juist de kleine details die het onderscheid maken en zichtbaar de kwaliteit benadrukken.

Sneaker Collectie

Felle kleuren, gave materialen en de tofste modellen met grove zolen, dat zijn de sneakers van Footnotes dit voorjaar. De sneakers hebben allemaal een lichtgewicht EVA zool die sltijtvast en goed dempend zijn. Daarnaast zorgt de versnelde afwikkeling van de sneakers voor een goede afrolbeweging waardoor dit ideale schoenen zijn voor mensen met een voorvoet probleem. 

Loafer Collectie

De loafers van Footnotes dit voorjaar zijn volgens de laatste trends. Lichte pastel tinten en grove zolen. De loafers zijn erg geschikt voor steunzolen doordat de leest wat dieper ligt. Daarnaast hebben ze een uitstekende stevige en nauwe pasvorm waardoor de loafers niet uitlopen.

Collectie Laarzen

Dat laarzen ook in het voorjaar en de zomer kunnen is al een tijdje bekend. Ook Footnotes speelt hierop in. Lichte kleuren en korte modellen met een blokhak zie je veel voorbij komen. De laarzen zijn niet alleen volgens de laatste trends maar zijn ook nog uiterst comfortabel zodat je er de hele dag op kunt lopen zonder moeie voeten te krijgen.