Welkom bij de Podo Linéa Webshop!

Door Anya - 20 april 2023 - Nieuws

Podo Linea heeft vanaf heden een webshop! Dat betekent dat je niet alleen in onze winkels, maar ook online terecht kan voor professioneel advies over schoenen, professioneel advies over voeten en bovendien het complete Podo Linéa assortiment comfortschoenen van topmerken.
Voor wie voor het eerst of opnieuw met ons kennismaakt, stellen we ons graag even voor!

 
Wat is Podo Linéa

Podo Linéa is al 35 jaar dé specialist op het gebied van voeten, schoenen en comfort. Onze professionele schoenadviseurs kunnen je zowel in de winkel als online adviseren over de juiste schoenen voor jouw voeten. We weten alles van voetklachten, voetverzorging, lengtematen, breedtematen en presenteren bovendien vol trots elk seizoen een prachtige collectie met comfortabele schoenen van topmerken, zoals Xsensible, Durea, Hartjes Solidus, Wolky en meer! 
De complete collectie schoenen is voorzien van zowel lengte- als breedtematen en heeft een uitneembaar voetbed zodat je, ook wanneer je aangepaste of op maat gemaakte zolen hebt, bij ons kunt slagen. 

Alles over schoenen

Onze specialisten weten alles over schoenen. In de winkel ben je van harte welkom voor gratis en vrijblijvend advies of een persoonlijke voetmeting.
Online helpen we je maar al te graag op weg met advies over de juiste schoenen voor jouw voeten. We laten je zien hoe je zelf je schoenmaat en breedtemaat kunt meten en vertellen je alles over een goede pasvorm.

Bekijk meer
 
Alles over voeten

Bij Podo Linéa vinden we het belangrijk dat je zuinig bent op je voeten. Je hebt maar één paar en die zijn niet zomaar te vervangen! Onze specialisten weten alles over voeten maar ook over voetklachten en voetverzorging. Zowel in de winkel als online adviseren we je graag zodat je voor jouw voeten de juiste schoenen kunt vinden. Met als doel comfortabel lopen voor iedereen!

Bekijk meer
 

Podo Linéa topmerken

Elk seizoen selecteren we met zorg de nieuwste modellen schoenen. Natuurlijk houden we daarbij de trends in de gaten, maar nog belangrijker: het comfort! Al onze modellen zijn zorgvuldig geselecteerd en afkomstig uit de collecties van onze topmerken in comfortschoenen. Bekijk onze merken en laat je verrassen door de prachtige collectie!

Bekijk merken