Xsensible

Door Kim - 25 maart 2024 - Merken
 

Stretchwalker Technologie

De Stretchwalker Technologie van Xsensible is een balanstechnologie die bijdraagt aan een natuurlijke en evenwichte lichaamshouding. De combinatie van evenwicht, stabiliteit en goede demping in de hele zool maakt dat je geen vermoeide of pijnlijke voeten meer hebt. De schoenen uit deze lijn zijn gemaakt van ademend stretchleer wat de modellen uiterst comfortabel maakt. Alle modellen uit de collectie hebben een memory-foam uitneembaar voetbed. Deze lijn is uiterst geschikt voor mensen met gevoelige en kwetsbare voeten. 

Next Generation

De Next Generation is een lijn die naast comfort de laatste trends in acht neemt. Van het gestroomlijnde silhouet tot sportieve eigenschappen en opvallende kleuraccenten. Xsensible hoopt zo een nieuwe doelgroep aan te spreken. Alle modellen binnen de Next Generation lijn zijn ook voorzien van de Stretchwalker Technologie. 

Xsensible Wandelschoenen

De collectie van Xsensible is gemaakt voor zowel heren als dames. Naast de lifestyle lijn vol comfort modellen volgens de laatste trends, hebben ze ook een Hking lijn. Deze wandelschoenen zijn ook voorzien van de beste technologien, hoogwaardige materialen met comfort voor je voeten voorop. Alle wandelschoenen uit de Xsensible collectie zijn waterdicht door de Dry-X technologie.