Naar boven

Pantoffels

Als er iets comfortabel is zijn het wel pantoffels. Bekijk de collectie op Podo Linéa hieronder en heb binnenshuis ook het fijnste schoeisel aan!

PANTOFFELS VOOR DAMES


Nergens vind je een grotere collectie comfortabele pantoffels voor dames online als bij Podo Linéa. Wij hebben pantoffels in verschillende varianten. Alle pantoffels voor dames hebben een uitneembaar voetbed en kun je bestellen in verschillende wijdtematen. 

Pantoffels voor dames

Pantoffels of sloffen zijn een perfecte metgezel tijdens de winter. Ze houden je voeten thuis lekker warm en met een stijlvol paar pantoffels maak je jouw pyjama-outfit helemaal af! Ben jij op zoek naar stevige pantoffels waarmee je gemakkelijk door het huis kunt lopen? Of geef je de voorkeur aan wollige sloffen die comfortabel aanvoelen? De keuze is aan jou!

Topmerk comfort pantoffels voor dames

De collectie pantoffels van Podo Linéa bestaat uit topmerken die garant staan voor kwaliteitsschoenen en comfort. In onze collectie schoenen online vind je warme sloffen voor dames.


Podo Linéa: Pantoffels voor dames online via comfortspecialisten 

Podo Linéa is de unieke samenwerking van zelfstandige comfortspecialisten die ervoor zorgt dat schoenen bestellen uit een enorm gecombineerd assortiment mogelijk is. Met het kwaliteitsmerk van Podo Linéa willen wij, als schoenenspecialisten, jou helpen om de juiste schoenen voor jouw voeten te vinden. Wij zijn er voor iedereen, of je nu last hebt van voetprobleren en/of -klachten, of juist op zoek bent naar comfortabele schoenen voor je werk of je wandeling. Wij kunnen jou adviseren welke schoen het beste bij jouw voet past. Bekijk onze collectie online of kom langs in 1 van onze winkels.


Verzenden, betalen, beoordelen

Bij Podo Linéa kun je online schoenen kopen en profiteren van de snelle bezorging van jouw bestelling via PostNL. Meestal heb je de schoenen al de volgende dag in huis. Let er wel op dat de levertijd kan oplopen tot 3 werkdagen vanwege de openingstijden van onze deelnemende winkeliers. Podo Linéa is een betrouwbare webwinkel en is aangesloten bij het ThuisWinkel Waarborg. Hierdoor kun je veilig online winkelen en betalen via iDEAL, creditcard of PayPal. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Riverty.