Naar boven

Wandelschoenen

Comfort is altijd belangrijk maar zeker bij wandelschoenen! Bij Podo Linéa vind je een uitgebreid assortiment wandelschoenen voor dames die voorzien zijn van hoog comfort.

WANDELSCHOENEN VOOR DAMES


Nergens vind je een grotere collectie comfortabele wandelschoenen voor dames online als bij Podo Linéa. Wij hebben wandelschoenen in verschillende varianten. Alle wandelschoenen voor dames hebben een uitneembaar voetbed en kun je bestellen in verschillende wijdtematen. 

Wandelschoenen voor dames

Wanneer je graag lange wandelingen in de buitenlucht maakt, is het van groot belang om wandelschoenen te dragen die je voeten en enkels de nodige ondersteuning bieden. Als beginnend wandelaar kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken uit het brede scala aan wandelschoenen. Er zijn lage wandelschoenen, hoge wandelschoenen en bergschoenen in verschillende stijfheden. De wandelschoenen van Podo Linéa  zijn zeer flexibel, waardoor ze comfortabel zijn en licht van gewicht. De wandelschoenen bieden de voeten een goede afwikkeling en hebben een zachte profielzool met een uitstekende grip.

Verschillende categorieën

Wandelschoenen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.
Categorie A : Dagelijkse wandelingen in de stad of natuur
Categorie A/B: Lange wandelingen op (deels) onverharde wegen
Categorie B: Stevige wandelingen op moeilijk begaanbaar terrein
Categorie B/C: Zware wandelingen op oneffen terrein 

Topmerk comfortabele wandelschoenen voor dames

De collectie wandelschoenen van Podo Linéa bestaat uit het merk Xsensible, die garant staan voor kwaliteitsschoenen en comfort. In onze collectie schoenen online vind je wandelschoenen van goede kwaliteit, met een uitstekende pasvorm.


Podo Linéa: Wandelschoenen voor dames online via comfortspecialisten 

Podo Linéa is de unieke samenwerking van zelfstandige comfortspecialisten die ervoor zorgt dat schoenen bestellen uit een enorm gecombineerd assortiment mogelijk is. Met het kwaliteitsmerk van Podo Linéa willen wij, als schoenenspecialisten, jou helpen om de juiste schoenen voor jouw voeten te vinden. Wij zijn er voor iedereen, of je nu last hebt van voetprobleren en/of -klachten, of juist op zoek bent naar comfortabele schoenen voor je werk of je wandeling. Wij kunnen jou adviseren welke schoen het beste bij jouw voet past. Bekijk onze collectie online of kom langs in 1 van onze winkels.


Verzenden, betalen, beoordelen

Bij Podo Linéa kun je online schoenen kopen en profiteren van de snelle bezorging van jouw bestelling via PostNL. Meestal heb je de schoenen al de volgende dag in huis. Let er wel op dat de levertijd kan oplopen tot 3 werkdagen vanwege de openingstijden van onze deelnemende winkeliers. Podo Linéa is een betrouwbare webwinkel en is aangesloten bij het ThuisWinkel Waarborg. Hierdoor kun je veilig online winkelen en betalen via iDEAL, creditcard of PayPal. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Riverty.