Naar boven

Laarzen

Ook voor heren hebben wij modieuze laarzen met uitneembaar voetbed en in verschillende wijdtematen. Bekijk onze collectie hieronder.

LAARZEN VOOR HEREN


Nergens vind je een grotere collectie laarzen voor heren online als bij Podo Linéa. Alle laarzen voor heren hebben een uitneembaar voetbed en kun je bestellen in verschillende wijdtematen. 


Laarzen ook voor heren

Bij Podo Linéa vind je een groot assortiment outdoor laarzen voor heren. Draag jouw outdoor-laarzen om kilometers te kunnen maken in barre weersomstandigheden, of trek jouw laarzen aan tijdens een hefstwandeling in het bos. 

Topmerk comfortabele laarzen voor heren

De collectie laarzen van Podo Linéa bestaat uit laarzen van topmerken die garant staan voor kwaliteitsschoenen en comfort. Met ons assortiment kun je eindeloos variëren tot je iets naar je zin hebt gevonden.


Podo Linéa: laarzen voor heren online via comfortspecialisten 

Podo Linéa is de unieke samenwerking van zelfstandige comfortspecialisten die ervoor zorgt dat schoenen bestellen uit een enorm gecombineerd assortiment mogelijk is. Met het kwaliteitsmerk van Podo Linéa willen wij, als schoenenspecialisten, jou helpen om de juiste schoenen voor jouw voeten te vinden. Wij zijn er voor iedereen, of je nu last hebt van voetprobleren en/of -klachten, of juist op zoek bent naar comfortabele schoenen voor je werk of je wandeling. Wij kunnen jou adviseren welke schoen het beste bij jouw voet past. Bekijk onze collectie online of kom langs in 1 van onze winkels.


Verzenden, betalen, beoordelen

Bij Podo Linéa kun je online schoenen kopen en profiteren van de snelle bezorging van jouw bestelling via PostNL. Meestal heb je de schoenen al de volgende dag in huis. Let er wel op dat de levertijd kan oplopen tot 3 werkdagen vanwege de openingstijden van onze deelnemende winkeliers. Podo Linéa is een betrouwbare webwinkel en is aangesloten bij het ThuisWinkel Waarborg. Hierdoor kun je veilig online winkelen en betalen via iDEAL, creditcard of PayPal. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Riverty.