Naar boven

Durea

(1.497) (1.497 artikelen)
Durea
 
Perfecte Pasvorm

Bij Durea streven ze ernaar om schoenen te maken die perfect passen en jouw voeten de liefde geven die ze verdienen. Daarom kijken ze niet alleen naar de lengte, maar ook naar de breedte van je voeten.Om ervoor te zorgen dat elke schoen perfect past, ontwikkelen ze voor elke lengte, breedte, pasvorm en model een eigen leest                
      

Video Durea
Comfortabel én Trendy

Jouw voeten staan centraal bij Durea,van tenen tot hakken en alles daar tussenin. Onze ontwerpers werken met de mooiste kleuren en fijnste materialen om schoenen te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook aandacht besteden aan het comfort van jouw voeten.
De modellen zijn stijlvol en comfortabel.    

Ambacht en Vakmanschap

Bij Durea worden schoenen vervaardigd door ervaren vakmensen die een passie hebben voor het schoenenvak. Het hele productieproces is in eigen beheer, van ontwerpen tot de productie. In elke fase van het proces wordt er met zorg en aandacht gewerkt om ervoor te zorgen dat elk paar schoenen dat onze fabriek verlaat voldoet aan hoge eisen.

 
UIT LIEFDE VOOR UW VOETEN! 
Durea schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Het schoenenmerk Durea staat bekend om haar vakmanschap, kwaliteit en uiterst goede pasvorm. Op ambachtelijke wijze worden de schoenen geproduceerd in de Durea fabrieken. Het schoenenmerk Durea staat bekend om haar vakmanschap, kwaliteit en uiterst goede pasvorm. 
 
DUREA SCHOENEN 
Iedere Durea schoen krijgt in elke fase van het productieproces evenveel zorg en aandacht. Het hele productie proces van de Durea collectie vindt plaats in Drunen. Ieder fase van het productieproces wordt uitvoering controleerd. Er zijn ongeveerd 200 handelingen per schoen nodig voordat dat u de schoen in de winkel ziet staan. Voordat de schoenen de fabriek verlaten gaan ze nog door een uitgebreide controle. Zo garandeert Durea de beste kwaliteit comfortschoenen met de beste pasvorm. 
 
PASVORM VAN DUREA 
Een optimale pasvorm en optimaal loopcomfort staan centraal bij het merk Durea. Zij bieden een groot assortiment aan wijdtematen: van wijdte D (extra smal) tot en met wijdte M (extra breed). De schoenen van Durea hebben extra teenruimte, waardoor uw tenen meer bewegingsvrijheid hebben. Een goede hielaansluiting zorgt voor voldoende stabiliteit van uw voet en voorkomt dat de hiel slipt tijdens het lopen. Elke model van Durea is voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor het gemakkelijk te vervangen is door een persoonlijk aangemeten voetbed of (steun)zool. 
 
DE STIJL VAN DUREA 
De schoenen van Durea zijn met liefde gemaakt, zodat u ze met liefde kunt dragen. De comfortabele schoenen van Durea hebben een eigentijdse uitstraling en worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden. In de collectie damesschoenen treft u diverse stijlen aan: bandschoenen, instappers, klittebandschoenen, veterschoenen, korte en lange laarzen. Het leer voor de schoenen komt uit Italië en wordt uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit. De leesten, zolen, voetbedden en hakken voor alle schoenen worden hier in Nederland ontwikkeld. 

SCHOENEN MET DE DUREA GO TECHNOLOGIE
De zool is uitgerust met Durea GO technologie die een natuurlijke houding stimuleert en zorgt voor een stabiel looppatroon. Zo wordt de druk gelijk over de gehele voet verdeeld en kost staan en bewegen minder energie.