Naar boven

GIJS

(37) (37 artikelen)
 
De historie

Gijs maakte in 1913 destijds alleen herenschoenen geheel met de hand gemaakt. Bij GIJS hebben ze passie voor de optimale pasvorm van schoenen. In de loop der jaren ontstond het idee om schoenen in meerdere wijdtematen te gaan maken.

GIJS Schoenen

Al 100 jaar wordt het vakmanschap van GIJS schoen vader op zoon doorgegeve. van Drunen heeft het later verder geperfectioneerd. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kun je zien aan de perfecte afwerking.

Pasvorm van GIJS

Door het unieke concept van meerdere breedtematen is GIJS er voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Het verwisselbaar anatomische gevormd voetbed maakt dat GIJS optimaal is aan te passen aan de eisen van jouw voeten. 

 
LOOPT ALS GEGOTEN! 
GIJS schoenen lopen als gegoten dankzij de onvolprezen kwaliteit en pasvorm. Ruim 100 jaar vakmanschap leest u af aan de perfecte afwerking, voelen aan het zorgvuldig gekozen leer en beleven… met lopen.
GIJS stelt geen linker- of rechter voet teleur. Jij wilt toch lopen als gegoten! GIJS schoenen zijn beschikbaar in UK sizes 6 t/m 13 en French sizes 39 t/m 48.