Naar boven

LOWA

(229) (229 artikelen)
 
Wandelcategorie

Er bestaan 4 soorten wandelcategorieën, zo kun je de juiste schoenen  vinden voor jouw wandeling.
Categorie A: Dagelijkse wandelingen in de stad of de natuur.
Categorie A/B: Lange wandelingen op (deels) onverharde wegen. 
Categorie B: Stevige wandelingen op moeilijk begaanbaar terrein
Categorie B/C : Zware wandelingen op oneffen terrein. 

Perfecte voering en Unieke zolen

De voeringen van LOWA zijn in de meeste gevallen van Gore-Tex en dus ademend, water- en winddicht. Van te voren is het wel goed te bedenken welk klimaat er op de locatie is waar je wil gaan wandelen, dit heeft namelijk een grote invloed op hoe je schoenen gevoerd moeten zijn. Bij LOWA schenken ze veel aandacht om jou zo comfortabel mogelijk te laten lopen tijdens je wandeling, zo hebben ze ook voor elk soort wandeling perfecte zolen en tussenzolen ontwikkeld die dempend, flexibel, lichtgewicht en/of stabiel zijn. 

Verschillende hoogtes

LOWA heeft verschillende schachthoogtes in het assortiment: 
LO: De halfhoge schoen (LO) omsluit de voet tot aan de enkelaanzet.
MID: Deze schoen loopt over de enkel en omsluit de kuitaanzet van het been.
HI: De hoge schoen komt ver over de enkel en omsluit het onderste deel van de kuit. De schacht biedt daardoor een comfortabel en goed afrolgedrag bij de enkel en de beenaanzet.

 
Sorteren

LOWA Schoenen

Lowa vertegenwoordigt comfort, kwaliteit en een uitstekende pasvorm. De schoenen van Lowa zijn veelzijdig en bieden optimale ondersteuning. Ze zijn zowel waterdicht als ademend, en de diep geprofileerde zolen maken ze ideaal voor diverse outdoor activiteiten zoals bergbeklimmen en wandelen. Een wereldwijd gerenommeerd bedrijf ontwerpt, vervaardigt en distribueert veelzijdige wandel- en bergschoenen voor zowel mannen als vrouwen. Innovatieve technologieën, materialen en zoolconstructies zorgen voor uitstekende prestaties tijdens wandelactiviteiten