Naar boven

Mephisto

(188) (188 artikelen)
Mephisto
 
Soft-Air Technologie

Met de Soft-Air Technologie garandert Mephisto maximaal comfort dankzij een soft-air tussenzool. Dit dempt schokken tijdens het lopen, waardoor gewrichten, tussenwervelschijven en wervelkolom beschermt zijn en mindre belast worden. De tussenzool is flexibel, duurzaam-elastisch en extreem zacht. Loop aangemaam en ontlast uw spieren rug en gewrichten. De Soft- Air tussenzool van Mephisto zorgt voor een optimale schokdemping.

 
Air-Relax Technologie

Mephisto maakt in veel van hun collecties ook gebruik van de Air-Relax Technologie.
Met deze technologie wordt de anatomie van de voet gerespecteerd en wordt voorkomen dat de voetboog doorhangt. Extra comfortabel lopen. 

Pasvorm van Mephisto

Alle Mephisto schoenen hebben een ultieme schokdemping dankzij de soft- air tussenzool. De anatomische voetbedden ondersteunen de natuurlijke afwikkeling van uw voeten. In de collectie dames -en herenschoenen is een groot aanbod in diverse wijdtematen en halve lengtematen voor een optimale pasvorm garantie. Moeiteloos loopplezier, maximaal comfort, de beste kwaliteit en een perfecte pasvorm

 

MEPHISTO SCHOENEN 
Mephisto ontwerpt schoenen voor dames -en heren. De schoenen van Mephisto zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle schoenen worden gemaakt van de mooiste leersoorten. Dit zorgt ervoor dat de schoenen stevig, duurzaam en goed ademend zijn. De mephisto schoenen passen zich perfect aan de voet aan en hebben vrijwel geen inlooptijd nodig. De flexibele latex hiel pad in de schoenen beschermen de achillespees en hiel. Zo voorkomt u wrijving en irritatie.