Naar boven

Mephisto

(130) (130 artikelen)
Mephisto
 
Optimale Schokdemping

Mephisto schoenen worden gekenmerkt door een ongeëvenaard loopcomfort en de hoogste kwaliteit. Moeiteloos loopplezier, maximaal comfort, de beste kwaliteit en een perfecte pasvorm. Loop aangenaam zacht en onlast uw spieren rug en gewrichten. De Soft- Air tussenzool van Mephisto zorgt voor een optimale schokdemping.

 
Soft-Air Technologie

Met de  soft-air technologie garandeert Mephisto maximaal comfort dankzij de soft-air tussenzool.
Het dempt schokken tijdens het lopen, waardoor waardoor gewrichten, tussenwervelschijven en wervelkolom beschermt zijn en minder belast worden.  De tussenzool is flexibel, duurzaam-elastisch en extreem zacht.  

Pasvorm van Mephisto

Alle Mephisto schoenen hebben een ultieme schokdemping dankzij de soft- air tussenzool. De anatomische voetbedden ondersteunen de natuurlijke afwikkeling van uw voeten. In de collectie dames -en herenschoenen is een groot aanbod in diverse wijdtematen en halve lengtematen voor een optimale pasvorm garantie. 

 

MEPHISTO SCHOENEN 
Mephisto ontwerpt schoenen voor dames -en heren. De schoenen van Mephisto zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle schoenen worden gemaakt van de mooiste leersoorten. Dit zorgt ervoor dat de schoenen stevig, duurzaam en goed ademend zijn. De mephisto schoenen passen zich perfect aan de voet aan en hebben vrijwel geen inlooptijd nodig. De flexibele latex hiel pad in de schoenen beschermen de achillespees en hiel. Zo voorkomt u wrijving en irritatie.