Naar boven

Piedi Nudi

(74) (74 artikelen)
Piedi Nudi
 
Design

De schoenen van Piedi Nudi zijn sinds 2011 op de markt. Het merk zat een gat in de markt, het viel op dat het aanbod in comfortschoenen erg behoudend was. De schoenen van Piedi Nudi zijn niet zomaar comfortschoenen maar schoenen die er niet als comfortschoenen uitzien, maar juist erg trendy zijn. Piedi Nudi maakt de comfortabele schoen hip en trendy, een musthave in je garderobe dus!

Pittig en Trendy!

De schoenen van Piedi Nudi zijn gemaakt van speciaal italiaanse leersoorten met een ingebouwd comfort element. Passie voor mooie trendy schoenen en het vakmanschap betreft de pasvorm weet het merk Piedi Nudi als geen ander te combineren. Iedere keer weer weet het top- desgin team een unieke en modieuze collectie voor de eigentijdse vrouw neer te zetten. 

Pasvorm 

Het grote voordeel van de schoenen van het merk Piedi Nudi is dat ze allemaal een ruime, comfortabele pasvorm en een uitneembaar voetbed hebben en dus geschikt zijn voor vrouwen die steunzolen dragen. De hakken zijn breed en niet te hoog waardoor je er goed op kunt lopen. De collectie bestaat uit modellen gemaakt van diverse materialen, kleuren en texturen.

 

PIEDI NUDI SCHOENEN 
De schoenen van Piedi Nudi zijn vernieuwend en eigenzinnig. Modieus design gecombineerd met puur comfort, dat is het merk Piedi Nudi ten voeten uit! Het kenmerkende aan de schoenen van Piedi Nudi is dat ze gemaakt worden van de mooiste, zachtste en soepelste Italiaanse leersoorten. Leer dat door een speciale manier van verwerken de kleuren prachtig absorbeert. Dankzij de losse binnenzolen zijn deze schoenen ook geschikt wanneer je eigen steunzolen in de schoenen draagt.