Naar boven

Solidus

(252) (252 artikelen)
Solidus
 
Perfecte Pasvorm

Bij Solidus hebben onze comfortabele schoenen een geoptimaliseerde pasvorm, speciaal ontworpen voor inlegzolen, waardoor ze bijdragen aan de gezondheid van je voeten. De schoen biedt ondersteuning en comfort op alle belangrijke plekken, zoals de hiel, het voetbed, de enkel en de binnenkant van de voet. 
De modellen van Solidus zijn niet alleen comfortabel maar ook stijlvol. 

Ideaal voor de gevoelige voet

Solidus schoenen met uitneembaar voetbed en optimale 3D schokdemping zijn perfect voor gevoelige voeten. De luftposen loopzolen zogen voor extra comfort. Onze damesschoenen voor steunzolen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en zijn geoptimaliseerd om jouw op maat gemaakte orthopedische of podologische zolen te kunnen dragen. 

Comfort voor probleemvoeten

We hebben heerlijk zacht gedempte stretchzones geïntegreerd in al onze schoenmodellen om de druk perfect te verdelen. Door gebruik te maken van flexibele materialen en intelligente verwerking, vermijden we alles wat kan schuren, wrijven of drukken. De schoenen hebben extra demping, flexibele en zachte stretchzones, geen storende naden en super zachte materialen.

 

SOLIDUS SOLICARE SOFT

Solidus Softcare schoenen zijn speciaal ontworpen als therapeutische en preventieve schoenen, en bieden een vakkundige oplossing voor mensen met gevoelige voeten. Ze hebben een comfortabel kurken voetbed dat schokken absorbeert en uitneembaar is voor extra gemak. De binnenvoering van de schoenen is gemaakt van Fashmo-materiaal dat zeer comfortabel is, terwijl de gepolsterde schachtrand bescherming biedt tegen drukpunten rond de enkels. Bovendien hebben alle schoenen een ruime leest in de voorvoet en zijn ze gemaakt van flexibel materiaal dat drukpunten bij de bal van de voet voorkomt. Deze schoenen zijn vooral geschikt voor mensen met gevoelige voeten, zoals die met standsafwijkingen van de voet, zoals hamertenen of klauwtenen, of mensen met diabetes of reuma, omdat ze knelpunten vermijden.