Naar boven

Verhulst

(76) (76 artikelen)
Verhulst
  

Kwaliteit, pasvorm en design zijn volledig in balans. Verhulst vertaald de laatste modetrends naar hoogstaande kwaliteit en pasvorm.
VERHULST SCHOENEN 
Verhulst is een Nederlands schoenenmerk en een specialist in eigentijdse, comfortabele schoenen met een uitneembaar voetbed. Verhulst produceert al sinds 1932 schoenen en is een echt familiebedrijf. 
De filosofie staat als een huis en altijd gelijk gebleven. Verhulst richt zich op kwaliteit en loopcomfort. Mooi en functioneel moeten met elkaar in evenwicht zijn. De schoenen van Verhulst zijn in diverse wijdtematen en in halve lengte maten verkrijgbaar. 
 
VERHULST COMFORT 
Het échte kwaliteitsgeheim van Verhulst zit aan de binnenkant van de schoen. De gepatenteerde flexibele binnenzool bijvoorbeeld, zorgt voor extra draagcomfort. De contreforts (de 'hielen' van deschoenen), die we bij Verhulst dubbel verstevigen, geven optimale steun in combinatie met deverlengde stalen cambreurs (lengteversteviging onder de voetboog). Zo is de kwaliteit van binnenminstens zo belangrijk voor een uitstekend draagcomfort als die van buiten! 
 
VERHULST DESIGN 
Verhulst streeft ernaar om in iedere collectie de laatste modetrends te vertalen naar een pasvorm en schoen voor de Nederlandse vrouw. Voor de productie worden alleen de beste en meest soepele leersoorten gebruikt met de fijnste structuur. Want soepelheid is één van de belangrijkstevoorwaarden voor een uitstekende pasvorm. Zo wordt ieder ontwerp met veel aandacht, oog voor detail en uitvoerige controle begeleidt totdat het eindproduct klaar is.