Naar boven

Waldläufer

(569) (569 artikelen)
Waldläufer
 
Traditioneel

Wallaufer is een toonaangevende fabrikant op het gebied van comfort. Elke dag worden ongeveer 12.000 paar Waldlauf-schoenen geproduceerd – dat is ongeveer 2,5 miljoen paar per jaar – met traditioneel vakmanschap en de nieuwste, milieuvriendelijke technologie.

Bekijk Video
Comfortabel en Fashionable

Dat ze bij Waldlafuer comfort hoog in het vaandel hebben staan is wel duidelijk. De modellen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed, worden gemaakt van de beste en duurzaamste materialen, zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen,en geinspireerd op de laatste trends.

Klanttevredenheid

Om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste service en informatie krijgen, delen we onze kennis over de bijzondere eigenschappen van onze schoenen persoonlijk met de verkoopmedewerkers op de verkooppunten. Zo kunnen alle klanten goed geadviseerd worden.

 
LOOPCOMFORT OPTIMAAL BELEVEN! 
Waldlaufer is een zeer gewaardeerd Duits merk en één van de meest toonaangevende producenten van comfortschoenen wereldwijd! De schoenen uit de collectie van Waldlaufer blinken uit in de pasvorm gecombineerd met een casual look.