Naar boven

Xsensible

(476) (476 artikelen)
Xsensible
 
Stretchwalker

De meest comfortabele schoen die je kan bedenken binnen de Xsensible collectie. De schoenen dragen bij aan een goede lichaamshouding,optimaal loopcomfort en goede looptechniek. Alle modellen zijn voorzien van een Memory Foam uitneembaar voetbed. 
  

Over Xsensible

De schoenencollectie van Xsensible is een mix van modieuze designs en jarenlange ervaring op het gebied van vakmanschap. Elk paar schoenen wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd met behulp van zowel traditionele waarden als de nieuwste technieken.   

Bekijk de Video
Next Generation 

De Next Generation lijn istaat symbool voor de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf.  Deze lijn,met ook de Stretchwalker technoloie. stelt niet alleen de hoogste eisen aan comfort maar ook op het gebied van design, ze kijken naar de laatste trends. 

 
Sorteren

XSENSIBLE STRETCHWALKER TECHNOLOGIE


BALANS VERANDERT JE LEVEN! 
Door de unieke Japanse zooltechnologie in de schoenen van Xsensible is lopen nog nooit zo comfortabel geweest. Stretchwalker® is de schoen die u blij maakt. Ervaar het zelf!
Het startpunt van welzijn ligt bij je voeten, en dit is precies waar de originele Xsensible Balans technologie op gericht is. De Stretchwalker schoenen bieden een optimale loopervaring en dragen bij aan een verbeterde lichaamshouding. Je zult geen last meer hebben van pijnlijke of vermoeide voeten dankzij de perfecte balans, stabiliteit en uitstekende demping in de zool.
Elke Stretchwalker is voorzien van Xsensible Stretchleer dat een speciale behandeling heeft ondergaan om extra rekbaar te zijn. Dit biedt maximale bewegingsvrijheid en is ideaal voor mensen met standsafwijkingen van de tenen zoals Hallux Valgus, hamertenen en klauwtenen. Het stretchleer voelt als een tweede huid en heeft een ademend vermogen, waardoor je voeten langer droog blijven. De geavanceerde techniek zorgt voor uitstekende ventilatie, waardoor lopen nog nooit zo licht en aangenaam was. Alle Stretchwalker modellen bevatten een uitneembaar Memory Foam voetbed, waardoor er ruimte is voor een individueel voetbed. Dit maakt de schoenen perfect voor mensen met gevoelige en kwetsbare voeten.