Betaalinformatie

Podo Linéa is aangesloten bij ThuisWinkel Waarborg. Zij garandeert dat je bij Podo Linéa veilig en betrouwbaar winkelt. Het maakt daarbij niet uit hoe je betaalt bij Podo Linéa. Je kunt bij Podo Linéa op verschillende manieren betalen.

Je kunt op verschillende manieren betalen:
  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • Riverty 
Achteraf betalen met Riverty
Je kunt aangeven dat je wilt betalen met Riverty  indien je orderbedrag niet hoger is dan je persoonsgebonden limiet bij Riverty en je ouder dan 18 jaar bent. In dat geval ontvang je eerst je bestelling en ontvang je na 4 dagen een factuur per e-mail van Riverty. In die e-mail staan alle betaaldetails. Je kunt het bedrag via internetbankieren aan Riverty overmaken maar je kunt ook gebruik maken van de button in de e-mail. Als je op de button klikt kom je op de beveiligde betaalomgeving van Riverty en kun je met IDEAL betalen. Voor het gebruik van Riverty als betaalmethode worden geen extra kosten berekend.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor specifieke vragen van een betalingsafhandeling verwijzen we je naar de klantenservice van Riverty: 020 7 230 270.

Kort samengevat: je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Riverty. Door je betaling af te ronden met Riverty, accepteer je de Algemene Voorwaarden en bevestig je dat je de Privacyverklaring en Cookieverklaring hebt gelezen.
  • Betalingsvoorwaarden Riverty lezen
  • Betalingsvoorwaarden Riverty downloaden (PDF)


Betalen met iDeal
iDeal is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen bij TopShoe.nl. Je betaalt binnen je eigen internetbetaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van je bank.


Betalen met PayPal
PayPal is een betrouwbaar online betalingssysteem. Als je kiest voor PayPal om te betalen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van PayPal. Ben je al bekend bij PayPal dan kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen met je eigen PayPal rekening. Als je nieuw bent bij PayPal kun je als gast een betaling doen of een rekening openen en de betaling bevestigen.


Betalen met creditcard
Met creditcard betalen is een veilige en snelle manier om artikelen te bestellen. De kaarten van Mastercard, Visa en American Express worden geaccepteerd. Let op: als je met creditcard betaald hebt kan het tot 6 weken duren voor een terugbetaling plaats vindt.
Klantenservice