Onderhoudsmiddelen

Het onderhouden van je nieuwe schoenen is enorm belangrijk voor de levensduur van jouw nieuwe schoenen.  Bekijk hieronder onze collectie onderhoudsmiddelen met uitleg over hoe je ze moet gebruiken. Bekijk ook onze pagina's over verschillende materiaalsoorten en reinigen, beschermen en verzorgen van je schoenen, zodat je precies weet wat jouw nieuwe schoenen nodig hebben!Carbon Pro Spray

Krachtige waterproof bescherming die geschikt is voor alle materialen. Voor het gebruik van deze spray is een gemakkelijk ezelsbruggetje, de '3x30 regel' , spray je schoenen elke 30 dagen, op 30 cm afstand in en laat ze 30 minuten drogen. Deze spray kan ook op tassen en jassen gebruikt worden. 
Clean & Care Pomp

De pompflacon is geschikt voor vrijwel materialen , is mild en heeft zowel een verzorgende als reinigende werking. Deze pompflacon heeft een reinigende en verzorgende werking en is geschikt voor alle materialen. Goed schudden, op de spons of borstel aanbrengen en altijd de hele schoen schoonmaken en na het reiningen altijd het paar met een droge doek schoonmaken. De Clean & Care pomp is ook te gebruiken op meubels , textiel en tassen. 

 

Carbon Gold

Deze verzorgende creme bevat waardevolle verzorgende olien en voedende ingredienten waardoor de creme ook reinigend werkt. Raadzaam om de creme met een doek aan te brengen.

 
Wax Leather

Deze tube beschermende en verzorgende creme kun je gebruiken voor matte of licht gevette leersoorten. Breng hte product dun en gelijkmatig aan op het leer en wrijf goed uit met een doek of uitwrijfborstel.

 
Carbon Wax Spray

Het broerjte van de Carbon Pro Spray. Net zo krachtig als becherming tegen water en vuil, maar dankzij de toevoeging van wax biedt deze spray extra voeding aan glad leer. Laat de schoenen na het sprayen 30 minuten drogen. Spray op 30 cm afstand elke 30 dagen. Door de spray daarna uit te wrijven gaat het leer extra glanzen.

 
Lack Mousse

Deze pompspray geeft een vol schuim die de elasticiteit en glans van het lak behoudt. Daarnaast heeft de mousse een anti-statische werking waradoor het lak minder vuil aantrekt. De mousse is eenvoudig aan te brengen op de schoen en hoeft alleen ingewreven te worden en te drogen. Het beste kun je de mousse aanbrengen met de Carbon Microvezel doek 

 

Suede Nubuck Box

Met de Suede Nubuck Box wrijf je vlekken voorzichtig van de schoenen. Dit blokje kun je goed samen met de nubuk en textiel pomp gebruiken. Borstel eerst met dit blok je schoenen, gebruik daarna de pomp en gebruik daarna weer het borsteltje. 

 

Sneaker White

De Sneaker White van Collonil maakt witte schoenen weer echt wit. Te gebruiken op glad leer. Met de spons op de flacon kun je beschadigde of verkleurde delen gemakkelijk bij te werken. 

 


Midsole Cleaner

Carbon Lab Midsole Cleaner is een is ideaal voor het reinigen van midsoles. Maakt jouw zolen weer helemaal als nieuw. Wrijf deze cleaner in met de Carbon Microvezeldoek. Zeer gemakkelijk in gebruik.

 Nubuk + Textile

Nubuck + Textile flacon verzorgt en frist de kleuren op van suède, nubuck en textiel en heeft daarnaast ook nog een verzorgende werking en brengt de kleur van het materiaal terug. Er zit een sponsje op de flacon waarmee je deppend de schoenen kan behandelen. Het deppen is erg belangrijk, ga niet poetsen op nubuck textiel of suede. 

 

Muller & Sons Luxe Uitwrijfborstel

Glad leer uitpoetsen met de Muller & Sons luxe uitwrijfborstel zorgt voor een extra glanzend resultaat. De borstel is gemaakt van 100 procent paardenhaar en is extra zacht.

 

Carbon Premium Microvezeldoek 40x40 cm

De premium microvezeldoek is ideaal voor het poetsen en reinigen van schoenen. Het doek is extreem absorberend, sneldrogend en niet schurend.