Gijs de Vreugd Schoenmode

Over Gijs de Vreugd Schoenmode

Gezellig, meelevend en meedenkend

"Wij vinden het belangrijk dat u op de juiste schoenen loopt en streven er dan ook naar altijd de optimale schoen voor uw voet te vinden.
Wij hebben een breed assortiment schoenen voor dames, heren en kinderen in verschillende stijlen, met een pasvorm voor elk voettype, in alle soorten lengte- en breedtematen.
Veel van onze schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed en bieden dus ruimte voor uw eigen (steun)zolen. Voor iedere voet is er bij ons een perfect passende schoen te vinden."
 

Hebben uw voeten meer aandacht nodig, geen probleem. Paul Volwater, van Van Gils footcare, is onze deskundige op het gebied van podologie. Twee keer per maand houdt hij spreekuur in de winkel. Hij luistert naar uw klachten en controleert uw voeten op eventuele afwijkingen. Daarna zal hij, in overleg met u, aanpassingen maken in de schoen waardoor uw klachten tot het minimale worden gereduceerd. Inlegzolen worden speciaal voor u persoonlijk gemaakt. Ook voor al uw vragen over de voeten van uw kinderen kunt u bij hem terecht. Het consult is gratis en u betaalt pas als er daadwerkelijk zolen gemaakt worden.

 

Andere filialen in de buurt

Westlandseweg 9-11
2624 AA Delft
Kerkstraat 6+8
2411 AD Bodegraven
(+/- 27.7km)
Kerstroosstraat 12 A
3053 EB Rotterdam