Schoenen met oog voor het milieu


Het unieke en sprekende karakter van de Think collectie maakt dit merk erg bijzonder. Think! is een schoenenmerk waarbij buiten pasvorm en design ook het milieu een belangrijke rol speelt. De schoenen uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen.

Schoenen met oog voor het milieu logo

Think Schoenen

Think is een Duits schoenenmerk. De naam zegt het al, denkt u wel eens na over gezond lopen en bewegen? De filosofie van Think! is uniek: duurzame schoenen, voor mens -en milieu  Zowel het leer als alle andere gebruikte materialen zijn afkomstig uit Europese landen. In het productieproces van onze schoenen gebruiken wij zoveel mogelijk recyclebare grondstoffen zoals natuurkurk, natuurlatex en natuur-rubber. 
De schoenen worden allemaal op een duurzame manier in Europa gemaakt.

THINK comfort

Bij Think schoenen staat "gezondheid" centraal. Voor een goede houding tijdens het lopen moet schoenen een goede pasvorm en demping hebben. De schoenen zijn met de hand gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardig natuurlijk gelooid leer. Op elk punt waar uw voeten direct in contact komen de schoen gebruikt Think plantaardig gelooid leer of maken zij gebruik van textiel. Dit geeft de voet meer ruimte en maakt de schoenen ademend, huidvriendelijk en absorberend. Alle schoenen uit de Think collectie beschikken over een uitneembaar voetbed. 

Think design

De ontwerpers bij Think vinden dat je niet moet leven als een kopie maar dat iedereen een eigen persoonlijkheid heeft. Dit laat Think ook terugkomen in haar eigenwijze en karaktaristieke modellen.
De collectie heeft verschillende exclusieve modellen met opvallende prints en mooie details.
De kleurrijke en vrolijke modellen bieden een hoog comfort.

Think - AIDA

Think - AIDA

Think - KARENA

Think - KARENA

Think - GUAD

Think - GUAD

Think - OBAJA

Think - OBAJA

Think - KESHUEL

Think - KESHUEL